All-Set

CMS hosting

Content beheer met CMS

Zoek je een manier om zonder programmeerkennis snel een goede en effectieve website of webshop te maken, of wil je voor een bestaande website de mogelijkheid hebben om eenvoudig afbeeldingen, teksten en produkten toe te voegen en te beheren? Dat kan met ons Content Management Systeem (WebGUI).

WebGUIEen Content Management Systeem stelt ook de niet-technische personen in staat om eenvoudig een complete, professionele website te maken. Met enkele muisklikken voeg je nieuwe webpagina’s toe en upload je nieuwe teksten, produkten of afbeeldingen.

Het CMS hosting pakket zorgt ervoor dat alles direct op de juiste plaats op je website komt te staan. Een website maken zonder programmeren kan makkelijk en snel met CMS hosting van All-Set, zonder compatibiliteitsproblemen.

Het door ons gebruikte WebGUI is een zeer professioneel en relatief gebruiksvriendelijk CMS systeem met een hoge mate van schaalbaarheid en veiligheid. Via voorgeprogrammeerde modules kun je content toevoegen als teksten, foto albums en produkten. Ook kun je zelf templates maken om grotere aantallen content snel op een uniforme wijze toe te voegen aan je site, ideaal voor webshops of sites waar regelmatig nieuwe content aan wordt toegevoegd!

All-Set kan je helpen met het opzetten van je content management, of indien gewenst  kunnen wij de content voor je website of webshop beheren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

All-Set.nl