All-Set

Projecten

Enkele voorbeelden van webprojecten waarvoor All-Set website ontwerp, project ontwikkeling, zoekmachine marketing, SEO optimalisatie en/of content creatie verzorgd heeft.

Eiso Bergsma

Eiso Bergsma uit Abcoude is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van plexiglas, perspex & in-store oplossingen.

All-Set ontwikkelde en realiseerde voor hen een complete bedrijfs website, met een focus op produktpresentatie, dealer netwerk en customer portal.

eisobergsma.nl

Philanthropy Connections

Philanthropy Connections zet zich als non-profit organisatie in voor kwetsbare groepen, en werft actief donateurs voor hun internationale projecten.

All-Set realiseerde voor hen een meertalige website waar zowel de organisatie en hun projecten, als de fondswerving een actieve plaats innemen.

philanthropyconnections.org

Lejan

Lejan is een Nederlandse leverancier van professionele, op maat gemaakte flightcases, kisten & schuiminterieurs.

Voor Lejan heeft All-Set een website ontwikkeld met een duidelijk en uitgebreid produkt overzicht en praktische informatie pagina's. De site beschikt eveneens over een online klanten portaal waar hun zakelijke relaties direct kunnen inloggen.

lejan.nl

Goedgemerkt

Goedgemerkt is een naamlabel specialist die kwalitief hoogstaande plak- en strijklabels levert in vele soorten en maten.

All-Set hielp deze succesvolle startup in 2003 online, met hun eigen website en webshop.

goedgemerkt.nl

Lenntech

Lenntech is een ISO gecertificeerde onderneming uit Delft die een compleet aanbod van gespecialiseerde waterzuiverings en waterbehandelings systemen levert, van huishuidelijke to zware industrie modellen.

All-Set ontwierp voor hen een meertalige website, waar zowel hun produkten als uitgebreide technische informatie over waterzuiverings processen aan bod komen.

lenntech.com

Internet Kookboek

Internet Kookboek is een recepten zoekmachine waar meer dan 300.000 kookrecepten te vinden zijn, verdeeld over meerdere themas, ingrediënten en nationale keukens.

All-Set ontwikkelde het gehele concept en realiseerde de complete website, inclusief online zoekmachine. Ook is All-Set verantwoordelijk voor de SEO marketing en het content management.

internetkookboek.nl

Rijscholen Overzicht

Rijscholen Overzicht is een online informatie en vergelijkings portaal over rijlessen en rijscholen.

All-Set was betrokken bij het gehele traject van Rijscholen Overzicht, vanaf het site concept, tot aan de realisatie en het beheer van de website, inclusief de vergelijkings functies.

rijscholen-overzicht.nl

Earth Platform

Earth Platform is een engelstalige zoekmachine met internationale nieuws- en kennisbronnen op het gebied van environment, natuur en milieu.

Voor Earth Platform ontwierp All-Set een thema website met een gespecialiseerde zoekmachine functie.

earthplatform.com

SeedSpotter

All-Set.nl